Vragen? Bel +31 (0) 85 303 12 72.
 

Veel gestelde vragen


Verzekering tijdens het transport?

Jazeker, de goederen zijn verzekerd volgens de avc condities. Meer informatie hierover kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.

Facturen en betalingstermijn

Eens per week ontvangt u per mail een factuur met een overzicht van uw opdrachten met een betalingstermijn van 30 dagen.

Bevestiging van afgeleverde zendingen

Ja dat is mogelijk, Tevens kunt u in de XXLCargo - online portal kunt u alle gegevens over uw zendingen raadplegen. Bijvoorbeeld de aflevertijd zien, maar ook wie het pakket in ontvangst heeft genomen. Is er toch iets niet helemaal duidelijk, dan kunt u altijd nog contact opnemen met onze klantenservice

Afhaaltijd of levertijd

Onze standaard diensten bieden geen mogelijkheid om een afhaal of levertijd te kiezen. Mocht u hier toch behoefte aan hebben, dan kunt u voor de mogelijkheden contact opnemen met onze klantenservice. Uiteraard zijn hier wel extra kosten aan verbonden.

Particuliere zendingen

Natuurlijk kunt u als particulier ook een zending boeken. U krijgt van ons de zelfde service als onze zakelijke klanten! Heeft u een zending die u wilt versturen, druk dan op knopje Particulier verzenden.

Track & Trace

Via een e-mail en sms brengen wij de klant op de hoogte wanneer de zending aankomt. De bezorging vind plaats op werkdagen tussen 08.00 tot 18.00 uur in tijdsvakken van 2 uur (bijv. tussen 10.00 en 12.00 uur). Via onze app is het ook mogelijk dat de klant zijn zending kan volgen via het track and trace systeem.