Vragen? Bel +31 (0) 85 303 12 72.
 

Koerier- en transportdiensten


Of je nu meubels, witgoed of fiets laat ophalen of bezorgen, onze (spoed)koeriers zorgen voor een verzekerd aflevering in heel Nederland en België. Wil je weten wat de kosten zijn van het ophalen of bezorgen van je goederen met onze koeriersdiensten? Bereken je prijs in enkele stappen!

Spoedtransport

Spoedtransport

Heb je een tweedehands meubel gekocht en dient deze direct vervoerd te worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen meestal dezelfde dag uw meubel vervoeren. Bekijk onze verhuiskosten voor o.a. meubels, fietsen, witgoed en motoren/bromfietsen.

meubeltransport

Meubeltransport

De Meubeltrein is een ervaren vervoerder. Heb je een tweedehands bank gekocht en wil je deze thuis laten bezorgen? Laat het aan ons over. Wij vervoeren jouw tweedehands bank snel en voordelig thuis. Ook voor witgoed en andere meubilair zijn wij beschikbaar.

Verhuisservice

Witgoed 

Wasmachine vervoeren? Bekijk hier direct de prijs! Wij koppelen je zo goedkoop mogelijk aan een koerier op de route naar jouw bestemming.Verzekerd van een goede service!

Woning ontruimen

Fiets of Bakfiets

Een bakfiets is niet makkelijk om te vervoeren. Past niet in een auto, behalve in een bestelbus. Bij ons ben je vaak voordeliger uit dan zelf een bus huren. Onze kennis is uw zekerheid. Jouw fiets of bakfiets wordt met de grootste zorg opgehaald- en bezorgd.