Vragen? Bel +31 (0) 85 303 12 72.
 

Wordt partner van Meubeltrein


WORDT PARTNER VAN MEUBELTREIN

Een groeiende groep consumenten en zakelijke afnemers stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit van de levering. Consumenten en zakelijke afnemers hebben behoefte aan invloed op de last mile. Bijvoorbeeld door zelf een klein tijdvak te kiezen, ook ’s avonds en in het weekeinde. Of om last-minute de afspraak te wijzigen naar een ander tijdstip of een andere afleverlocatie. Meubeltrein zoekt koeriers in heel Nederland en Nederlands taalgebied België

Beladingsgraad

De beladingsgraad van de transportsector bedraagt slechts 60%. Veel vrachtwagens bevinden zich dus onnodig op het wegennet. Wij zorgen voor een optimaal belading.

Oplossing

Meubeltrein maakt vraag en aanbod van vervoer inzichtelijk voor iedereen. Met onze portaal wordt het mogelijk om op de heen- en terugweg lading te vervoeren.

Werkwijze

Het gebruik van de website is gebruiksvriendelijk, veilig en gratis. Een profiel aanmaken is snel gedaan en vervolgens kun je gratis opdrachten verzilveren.

NIWO vergunning

Omdat Meubeltrein ieder jaar groeit met nieuwe klanten, zoeken we partners met NIWO vergunning die het verschil willen maken bij de klant, en samen met ons willen groeien.

NIWO vergunning
*Er zijn voorwaarden van toepassing voor acceptatie. Wij checken iedere aanmelding op KvK uittreksel,
inschrijving Vervoersmanager in dienst bij Koeriersbedrijf noodzakelijk. Hiermee behouden zowel wij als jijzelf een voorsprong op onze concurrenten!